Black bean burger med morotshummus När vegoburgaren blev standard på våra midsommarfiranden ... vi tror den beskrivningen kan räcka. Ska du bara göra en enda sorts vegoburgare (som även fungerar fint som biffar eller bollar), gör de här!
Mornaysås En klassisk gratängsås i Tommy Myllymäkis tappning. God till allt du vill gratinera, t ex blomkål, andra kokta grönsaker och crocue madame.
Misostekt kantarellpytt med grönkål och hasselnötter Har du haft lyckan att plocka svamp och vill göra en ny maträtt på skogens guld så har du ett läckert recept här!
Primörer och örtsås till vad du vill! Skicka in ett gäng goda primörer i ugnen, rör ihop en smarrig örtsås så har du fina tillbehör till kött, fisk eller fågel!
Paleoplättar med dadelkolasås Prova dessa plättar tillagade på stenåldersinspirerat vis. Av bara rena råvaror, fria från raffinerat socker, spannmål och mejeriprodukter.
Orientalisk linsgryta Nyttig mättande och lättlagad linsgryta. Lika bra till vardags som till enklare bjudningar när goda vänner kommer och hälsar på.
Danskt bröd på kärnor, mandel och nötter Ett bröd som alltid väcker gästernas nyfikenhet: ”Kan man få receptet?”, frågar de. Extremt lättbakat. Och mycket att tugga på!