Medlemserbjudanden

Förutom tillgång till våra aktiviteter, våra nyhetsbrev samt medlemstidningen har vi även flera exklusiva förmåner till våra medlemmar.

Är du osäker på om du redan är medlem? Kontakta medlem@diabetesstockholm.se

Har du flyttat, fått ny adress? Bytt telefonnummer eller e-postadress? Hjälp oss hålla vårt medlemsregister aktuellt, så att du inte missar information från föreningen. Ändringar anmäler du också till medlem@diabetesstockholm.se

kvinna sträcker upp armarna

Performiq Life ger dig som är medlem i Diabetes Stockholm 300 kronor i rabatt på sina hälsotjänster. Du får inspiration till matlagning, träning, mental och fysisk utveckling och stöd till motivation. Kika in på sajten och kolla vad som finns!

ett par på promenad

Diabetes Stockholm samarbetar med TeamOlmed som är ett svenskt ortopedtekniskt serviceföretag med butiker och kliniker på 5 platser i regionen. Som medlem i Diabetes Sverige och Diabetes Stockholm får du 20% rabatt på utvalda produkter i TeamOlmeds webshop och fysiska butiker. Rabatten gäller alla produkter i boxen Diabetes Sverige. Använd rabattkoden DIABETES20.

Enkla tips från TeamOlmed på hur du sköter om både fötter och skor för att de ska må bra tillsammans:

• Inspektera dina fötter dagligen, speciellt mellan tårna. Använd en spegel om du behöver. 
• Smörj dina fötter dagligen, men inte mellan tårna.
• Klipp dina naglar ofta och rakt, och fila bort vassa kanter. 
• Använd skor med god passform och alltid med strumpor, gärna sömlösa strumpor. 
• Skinnskor som blivit blöta behöver torkas och fettas in. 
• Känn på insidan av säsongsskor som inte använts så det inte finns vassa kanter. 

eatit app

Diabetes Stockholm samarbetar med Eatit som är en digital obesitasklinik med levnadsvanebehandling som kombinerar nutrition och KBT. De legitimerade dietisterna följer patienterna via video och en app. Eatits behandling bygger på etablerad forskning och Socialstyrelsens och Livsmedelsverkets riktlinjer. Kliniken är en del av primärvården och kostar därför lika mycket som ett vanligt besök hos vårdcentral. Du kan även betala med frikort. Nu presenterar Eatit dietister med särskild erfarenhet av personer med diabetes!

Footmender fotkräm

Nya medlemmar i Diabetes Stockholm kan gratis beställa fotkrämen Footmender All in One Diabetic 150ml gratis (värde 389:-). Information om detta hittar du i ditt välkomstbrev.

Detta erbjudande är endast tillgängligt för helt nya medlemmar eller de som inte varit medlem de två senaste åren. Erbjudandet gäller inte familjemedlemmar eller företagsmedlemmar.

Footmender All in one diabetic fotkräm

Personer som lever med diabetes kan av olika anledningar vara i behov av extra tandvård. Problematiken ligger bland annat i att diabetes som är svår att reglera i allra värsta fall kan vara en orsak till tandlossning. Med tanke på det försämrade immunförsvar många diabetiker har ökar också det risken. För att reglera blodsockernivån kan små regelbundna mellanmål behövas och genom att småäta får tänderna inte vila, vilket ökar risken för att drabbas av karies. Ett bra tips för att förhindra problem är att gå på regelbundna besök hos tandhygienisten.

Som medlem i Diabetes Stockholm får du 15% på din behandling hos Aqua Dental i Stockholm. Uppge SSDF22 vid bokning för att ta del av erbjudandet. 

Närbild ung kvinna hos tandläkaren
Porträtt Liselott Adsjö

Som medlem i Diabetes Stockholm får du och en vän eller partner 600 kronor i rabatt för hjälp med stresshantering. Under 6 tillfällen får ni ledning av Liselott Adsjö på Talking Wellness som föreningen samarbetar med. Totalkostnad: 5 800 kr. Självklart kan du gå programmet själv, du får då 500 kronor i rabatt. Totalkostnad: 4 900 kr. Läs mer om vad som ingår i programmet på Talking Wellness.