Vill du bli medlem?

Två personer kramas och skrattar

Som medlem i föreningen bidrar du till vårt arbete för ett bra liv med diabetes. Tillsammans kan vi göra skillnad!

För 295 kr per år kan du vara med och påverka din vård, få senaste informationen om diabetes samt utbyta erfarenheter med andra. Varje år anordnar vi kurser och föreläsningar som riktar sig till dig som lever med diabetes och människor i din närhet.

Footmender fotkräm

Nya medlemmar i Diabetes Stockholm kan gratis beställa fotkrämen Footmender All in One Diabetic 150ml (värde 389:-). Information om detta hittar du i ditt välkomstbrev.

Detta erbjudande är endast tillgängligt för helt nya medlemmar eller de som inte varit medlem de två senaste åren. Erbjudandet gäller inte familjemedlemmar eller företagsmedlemmar.

Footmender All in one diabetic fotkräm

Hur funkar det?

Den som står som huvudmedlem betalar medlemsavgiften som vanligt. Hela dennes familj, kan helt gratis, anmälas som familjemedlemmar och får då vårt nyhetsbrev och medlemspriser på våra kurser. 

Den som vill bli familjemedlem kan anmäla det direkt via hemsidan. 

Du kan även mejla medlem@diabetesstockholm.se eller ringa kansliet på 08- 654 00 40. Vi behöver för- och efternamn samt fullständigt personnummer och e-postadress. Även namm och personnummer på huvudmedlemmen.

Familj promenerar

Aktiviteter

Föreningens aktiviteter ger dig kunskap om diabetes och verktyg att hantera den. Just nu är flera kurser helt gratis för medlemmar.

Tidningen Leva med Diabetes

Fem gånger per år får du som medlem vår uppskattade tidning Leva med Diabetes. Fylld med nyheter, reportage, matrecept med mera.

Du kan vara med och påverka

Som medlem kan du vara med och påverka din diabetesvård, genom att engagera dig i föreningens arbete.

Vill du bli företagsmedlem?

Som företag kan du stötta föreningen genom att bli företagsmedlem för 495 kr per år.

Agerar och påverkar

Som specialister på diabetes och med ett konstant patientperspektiv hjälper vi vården att bli bättre. I diverse kampanjer påverkar och utbildar vi politiker, beslutsfattare och sjukvården.

Sprider kunskap

Via nyhetsbrev, webb, medlemstidning, sociala medier och kurser sprider vi kunskap och tar upp aktuella frågor om diabetes.

Utbildar

Varje år ordnar vi kurser, föreläsningar och workshops både för våra medlemmar men även för professionen. Vi vill dela med oss av den kunskap vi fått från över 70 år i branschen.