
Ingredienser:
4 portioner
- 4 morötter
- 4 stora savoykålsblad
Ärtpesto:
- 1 ½ dl pistagenötter
- 1 dl gröna ärtor (ej 100 % raw om du använder frysta som du tinar)
- ¾ dl olivolja
- en nypa salt
- 2 msk citronjuice
Orange nudlar toppade med grön ärtpesto
RECEPT
Vacker färgstark rawfood rätt. Visst äter man med ögonen - serverar du nudlarna och ärtpeston i savoykålsblad blir rätten så vacker att man knappt vill äta upp den.
Ingredienser:
4 portioner
- 4 morötter
- 4 stora savoykålsblad
Ärtpesto:
- 1 ½ dl pistagenötter
- 1 dl gröna ärtor (ej 100 % raw om du använder frysta som du tinar)
- ¾ dl olivolja
- en nypa salt
- 2 msk citronjuice
Gör så här:
- Finmal pistagenötter i mixern.
- Tillsätt gröna ärtor och övriga ingredienser och mixa till en krämig konsistens. Har du inte en kraftfull mixer så använd med fördel en stavmixer.
- Gör nudlar av morötterna. Lägg ett savoykålsblad på varsin tallrik. Lägg i nudlarna och klicka över ärtpeston.
Smaklig måltid!