Gröna ärtor
Ingredienser:

4 portioner

  • 4 morötter
  • 4 stora savoykålsblad

Ärtpesto:

  • 1 ½ dl pistagenötter
  • 1 dl gröna ärtor (ej 100 % raw om du använder frysta som du tinar)
  • ¾ dl olivolja
  • en nypa salt
  • 2 msk citronjuice

Orange nudlar toppade med grön ärtpesto

RECEPT

Vacker färgstark rawfood rätt. Visst äter man med ögonen - serverar du nudlarna och ärtpeston i savoykålsblad blir rätten så vacker att man knappt vill äta upp den.

Ingredienser:

4 portioner

  • 4 morötter
  • 4 stora savoykålsblad

Ärtpesto:

  • 1 ½ dl pistagenötter
  • 1 dl gröna ärtor (ej 100 % raw om du använder frysta som du tinar)
  • ¾ dl olivolja
  • en nypa salt
  • 2 msk citronjuice
Gör så här:
  1. Finmal pistagenötter i mixern.
  2. Tillsätt gröna ärtor och övriga ingredienser och mixa till en krämig konsistens. Har du inte en kraftfull mixer så använd med fördel en stavmixer.
  3. Gör nudlar av morötterna. Lägg ett savoykålsblad på varsin tallrik. Lägg i nudlarna och klicka över ärtpeston. 

Smaklig måltid!

Ur MITT NYA RAW FOOD-KöK